Uutta vuotta kohti!

Teatterisilta ja ilotulitus

Hyvää uutta vuotta! Kuva: Sanna Moisala

Joulukinkut on pikkuhiljaa sulateltu ja keskittyminen tulevan vuoden koitoksiin alkaa olla käsillä. Edessä on DriveTurku-ohjelman kannalta mielenkiintoinen vuosi; parhaillaan meitä työllistävät uusien

  • turku.fi-verkkopalvelun
  • tapahtumakalenterin ja
  • kaupungin henkilöstön digitaalisen työpöydän rakentaminen.

Verkkopalvelun sisällöntuotanto alkaa jo tammikuussa. Koska teemme kaiken mobiiliajattelu edellä, tulemme kouluttamaan sisällöntuottajamme kirjoittamaan sujuvaa ja tiivistä tekstiä luettavuuden parantamiseksi ja infoähkyn välttämiseksi. Merkittävä rooli sisällöntuotannossa on myös parhaillaan rekrytoitavilla työharjoittelijoilla.

Keväämmällä pääsette tiiviisti mukaan kehitystyöhön, kun avaamme verkkopalvelun beta-version kaikelle kansalle. Panoksenne ja palautteenne beta-version kehittämisessä on olennaista – teillehän sivustoa tehdään. Myös uusittu Turkukalenteri otetaan käyttöön ennen kesää.

Samanaikaisesti edellämainittujen kokonaisuuksien kanssa teemme vahvaa taustatyötä digitaalisen asioinnin ja uuden kaupunkitasoisen verkkokaupan kehittämiseksi. Niiden hedelmiä päästäneen poimimaan myöhemmin vuoden 2015 aikana.

Alla oman Kylli-tätimme, eli IT-arkkitehti Juha Malmivirran näkemyksiä taustalla pyörivistä härpäkkeistä:

Kaaviokuva digitaalisen asioinnin IT-arkkitehtuurista

Digitaalisen asioinnin ja verkkokaupan taustamokkuloita.

Kaaviokuva tapahtumakalenterin IT-arkkitehtuurista

Tapahtumakalenterin anatomiaa.

Nyt kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme hauskaa vuodenvaihdetta ja onnea alkavalle vuodelle 2015! Seuraa meitä jatkossakin täällä blogissa ja Twitterissä @DriveTurku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*