Kerro ideasi Turun digitaalisen asioinnin kehittämiseksi

Mies ja kuulotorvi
DriveTurku kuuntelee – kerro ideasi meille!
Kuva: Hadley Paul Garland / Creative Commons (CC BY-SA 2.0)

DriveTurku-hankkeen yksi tavoitteista on digitaalisen (sähköisen) asioinnin kehittäminen Turun kaupungissa. Tavoitteena on rakentaa yksi yhtenäinen digitaalisen asioinnin palvelualusta ja kuntalaistili, jonka avulla kuntalainen tai muu kaupungin asiakas saa asiansa hoidettua digitaalisesti ja turvallisesti alusta loppuun saakka, pystyen myös seuraamaan asian etenemistä sen eri vaiheissa.

Nyt kaipaamme  teidän näkemyksiänne ja ideoitanne digitaalisen asioinnin kehittämiseksi Turussa! Minkä asian sinä haluaisit hoitaa Turun kaupungin kanssa verkossa, esimerkiksi mobiililaitteellasi? Kerro myös hyvistä digitaalisen asioinnin esimerkeistä, joihin olet törmännyt muualla internetin syövereissä.

Arvomme kaikkien ehdotuksensa ja yhteystietonsa jättäneiden kesken erilaisia Turku-aiheisia palkintoja, kuten Fölin matkailijakortteja, liikuntalipukkeita, kirjoja sekä lippuja teatteriin ja konsertteihin.

Jätä vastauksesi oheisella lomakkeella su 6.9.2015 mennessä!

1 thought on “Kerro ideasi Turun digitaalisen asioinnin kehittämiseksi

  1. Päivitysilmoitus: Digitaalista dialogia | DriveTurku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*