Mitä digitalisaatio meiltä vaatii?

Digitalisaatio tulee voimalla työelämään tehostamis- ja kustannuspaineineen. Mitä meidän pitää osata ja ottaa huomioon digitalisaation edetessä? Mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Digitalisaatio ja työelämän osaamistarpeet ovat AVOT-hankkeen maksuttoman työseminaarin aiheena 17.11. Mauno Koivisto -keskuksessa ja verkossa.

Irrationnal Geometrics - Pascal Dombis
Pascal Dombis’n Irrational Geometrics (Creative Commons -lisenssi)

Digitalisaatio tulee vaikuttamaan niin organisaation toimintatapoihin kuin liiketalouden malleihin, kuten kaikkeen arkisessa asioinnissamme eri palvelutarjoajien kanssa.

“Kaikki minkä voi digitalisoida, ja mitä ei vielä ole digitalisoitu, tulee digitalisoitumaan.”

– Mika Lautanala, Tekes

Työelämälähtöinen avoin korkeakouluopetus (AVOT)-hanke järjestää keskiviikkona 17.11. Turussa digitalisaation osaamistarpeisiin ja tulevaisuuden visioihin keskittyvän ilmaisen työseminaarin. Samalla yritys- ja julkishallinto voivat kohdata avoimen korkeakoulutuksen mahdollisuudet.

Työseminaarissa paneudutaan niin it:n, soten sekä bio- ja ympäristöalan osaamisvaateisiin digitalisaation saralla. Pohditaan mistä on kyse digitalisaation osaamisvajeessa ja miten digitalisaatio näkyy kaupunkilaisten asioinnissa.

Päivä tarjoaa mahdollisuuden syventyä digitalisaation vaateisiin oman yrityksen osalta tai jopa löytää yhteistyökumppaneita matkalla tehokkaampaan digitalisaation hyödyntämiseen.

Työelämälähtöinen avoin korkeakouluopetus eli AVOT on syyskuussa käynnistynyt hanke, jonka tavoitteena on avoimen korkeakouluopetuksen kehittäminen työelämän muuttuvia tarpeita paremmin palvelevaksi. Hankepilotit toteutetaan ICT-, sote- ja biotalous-ympäristö -aloilla.

Maksuton työseminaari järjestetään Mauno Koivisto -keskuksessa ja verkossa 17.11. klo 12.15 alkaen. Ilmoittautumisaika päättyy 16.11.

Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*