Kaikki päättyy aikanaan!

Ei vaineskaan… Kehittäminen ei pääty koskaan. Koskaan ei ole valmista.

Näiden kahden DriveTurku-vuoden aikana me, hankkeessa mukana olleet, olemme moneen kertaan huokailleet, kun olemme luulleet jonkin asian olevan yksinkertaista ratkaista, niin taas olemme joutuneet toteamaan, miten pienestä asiasta paisuu suuri.

Paisunut pullataikina kulhossa.

Pullataikina.

DriveTurku-hankkeessa on tavalla tai toisella, osittain tai kokonaan työtä tehnyt suuri joukko meitä kaupungin työntekijöitä, korkeakouluharjoittelijoita ja teitä asiakkaita palautetta ja ehdotuksia antaen. Suuret kiitokset teille kaikille!

Kehittäminen jatkuu uudessa hankkeessa, josta tiedotetaan ensi vuoden puolella. Diasarjasta voit katsoa muistoja menneeltä kahdelta vuodelta.

Rauhaisaa Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta toivottaa DriveTurku-tiimi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*