Finalistin hymy ei hyydy

Ensimmäinen Blue Arrow Awards -gaala on koettu ilman turku.fi-tiimin voitontansseja. Kaikkemme antaneina voimme olla ylpeitä ja iloisia finaalipaikasta MM-leijonien tapaan. Saavutus oli erinomainen.

 turku.fi-tekijät
turku.fi:n rakentajia esittelemässä aikaansaannoksia ennen palkintojen jakoa.

Blue Arrow Awards on teknologia-alan yritysten yhteenliittymän, Better Digital Services Finland ry:n, järjestämä kilpailu parhaille digitaalisille palveluille. Ensimmäiset palkinnot jaettiin 26.5.2016 seitsemässä kategoriassa 29 finalistin kesken.

turku.fi-posteri

turku.fi-koodarit rivissä

Kilpailun tarkoitus on kannustaa nostamaan tekemistä uudelle tasolle sekä tuoda keskusteluun positiivista näkökulmaa hyvin toimiviin digitaalisiin palveluihin.

Turku.fi:n ostaminen kilpaili yhdessä veikkaus.fi:n ja K-Ruoka-sovelluksen kanssa Epic Purchasing -kategoriassa Suomen ICT-alan ensimmäisessä “Oscar”-gaalassa. Finaalipaikalle meidät nosti uskomattomien toimittajiemme innokas yhteistyö ja saumaton yhteys kaupunkiin, asiakkaaseen.

Kategorian voiton myönsi Mikael Jungner Keskon K-Ruoka-sovellukselle.

Mikael Jungner– Kesko on onnistunut kääntämään hankintakoneistonsa malliin, joka oikeasti sopii ketteriin projekteihin. Lisäksi Kesko onnistui läpinäkyvässä tavoitteiden ja palautteen pohjalta johtamisessa, totesi päätuomarina toiminut Jungner palkintoperusteluissaan.

Turku.fi-tekeminen parhaiden digitaalisten palvelujen joukossa

Olen iloinen, että pääsimme mukaan kisaan ja finaaliin saakka. Mielestäni vain toimittajamme olisivat ansainneet enemmän. Mutta niin kai aina käy.

bändi
Backend boys

Blue Arrow’n yhtenä roolina on antaa esimerkkejä hyvistä toteutuksista. Toivottavasti Turun opit ja Drupal-toimittajiemme uusia uria avaava asenne inspiroi muitakin. Esimerkiksi pienet toimijat voivat hyvinkin joustavuudellaan ja yhteistyöllään kamppailla isojen vakiintuneiden yritysten rinnalla.

Kiitos ja kumarrus kanssakilpailijoille ja kilpailun järjestäjille sekä ennen kaikkea mahtaville toimittajillemme ja loistaville sisällöntuottajillemme. Kahden viimeisen tahon ansioista verkkopalvelumme on vertaansa vailla.

Skål på den saken!

Lue lisää

circus
Ensimmäinen Blue Arrow Awards pidettiin Circuksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*