Mun palvelut

Mitä teet kun et osaa, pärjää, voi itse? Nikkaroida, siivota, hoitaa lapsiasi tai vanhempiasi? Tarvitset tietysti apua, eikö? Vai kohtaatko asiakkaita työssäsi? Myös sinä asiakaspalvelijana voit tarvita apua sopivien ja hyväksi arvioitujen palvelujen hakemisessa.

Siivouspalvelut kotiisi

munpalvelut.fi:stä voi tilata ensimmäisenä siivouksen kotiinsa. Kuva: Tiia Laakso

Tähän tarpeeseen Turku ja Sitra ovat rakentaneet uuden sähköisen alustaratkaisun. Alustaratkaisu kuulostaa höpöhöpö-sanalta. Ajattelepa Turun toria. Torilla voit ostaa juureksi, vihanneksia, kirpputoriaarteita, kukkia tai vaikka kalaa. Juuri sitä mitä sinä tai esimerkiksi ravintolasi tarvitsee. Tori ei kuitenkaan ole vain se mikä torilla kulkijan silmiin näkyy. Torin alla risteilee putkistojen ja johtojen rihmasto. Sähköinen alustaratkaisu on kuin tuo torin alla oleva rihmasto mutta sähköisessä muodossa. Siellä tieto virtaa, on tallessa ja laadunvarmistuksessa.

Alustaratkaisulla on mukavampi nimi eli munpalvelut.fi, joka on kesän 2016 ajan kokeiluvaiheessa. Sen kautta voit hakea siivouspalveluja. Tarkoituksena on, että syksyn mittaan munpalvelut.fi laajenee tarjoamaan myös paljon muita sekä kotona tarjottavia että myös muita kunnan, yritysten ja järjestöjen tarjoamia palveluita.

Jotta osaisimme kehittää munpalvelut.fi-palvelua mahdollisimman hyvin kuntalaisia palvelevaan suuntaan, tarvitsemme niin paljon palautetta kuin mahdollista.Ole ystävällinen ja käy ehtiessäsi tutustumassa www.munpalvelut.fi-sivuihin ja anna palautetta. Jokaisella palautteella on merkitystä!

Tutustu ja ota käyttöön

Kirjoittaja Päivi Penkkala
Mun palvelut -projektin projektipäällikkö

munpalvelut.fi

Testaaa ja ota käyttöön munpalvelut.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*