Digitaalisen palvelutorin pilotointi saatiin päätökseen

munpalvelut-4

Kesäkuussa julkaistun digitaalisen palvelutorin, munpalvelut.fi:n pilotointi on nyt saatu päätökseen ja munpalvelut.fi onkin nyt vapaasti eri tahojen hyödynnettävissä.

Hyödyntämisen avuksi on valmistunut myös ilmainen käyttöopas. Oppaan tarkoituksena on paitsi auttaa palveluntarjoajia munpalvelut.fi:n käyttöönotossa, myös auttaa digitaalisen palvelutorin käyttöä harkitsevia tarjoamalla palvelusta lisätietoa.

munpalvelut.fi on saanut käyttäjiltä runsaasti palautetta. Kehitystyötä tullaan jatkamaan palautteet huomioiden. Tavoitteena on kehittää palvelu, joka vastaa entistä paremmin niin yrittäjien, palveluohjaajien, järjestöjen kuin asiakkaidenkin tarpeisiin.

Turun kaupunki on sitoutunut jatkamaan alustan kehittämistä. Syyskuun aikana valmistuu yrittäjien sähköinen rekisteröityminen alustalle. Lisäksi loppuvuoden aikana munpalvelut.fi laajenee ja sille tuodaan uusia palveluita.

Kiinnostaako tai askarruttaako jokin munpalvelut.fi:hin liittyvä asia? Voit kysyä lisää munpalvelut.fi:n kehittäjiltä.

Kirjoittaja Päivi Penkkala
Mun palvelut -projektin projektipäällikkö

Munpalvelut.fi on Turun kaupungin ylläpitämä sähköinen alusta vastuullisille paikallisille yrittäjille ja yrityksille.

Lue lisää DiPaKe-blogissa:

munpalvelut.fi-blogikirjoitus (5.7.2016)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*