Asiointitilin prototyyppi kaipaa testaajia – kerro mielipiteesi!

Digitaalinen asiointi = rivikaupalla sähköisiä lomakkeita? Ei sentään, vaikka toistaiseksi tähänkin toteutustapaan törmää vielä usein. Oikeasti toimivan digitaalisen palvelukokonaisuuden rakentaminen on yllättävän hankalaa, kun valmiita malleja ei ole vielä tehty. Turussa rakennustyö on aloitettu prototypoimalla.

Turussa asiointitiliä on lähdetty hahmottelemaan kuntalaisten tarpeiden kautta. Mutta kuinka tarjota yhden kanavan kautta simppelisti ja helposti kaikkia niitä palveluita, joita kuntalainen tarvitsee?

Tätä ongelmaa on lähdetty ratkomaan prototyyppien kautta. Tarkoituksena on havainnollistaa sitä, minkälaisia toiminnallisuuksia tulevassa palvelussa voisi olla. Ulkoasultaan prototyyppi ei ole luultavasti lähelläkään lopullista, sillä tarkoituksena on nimenomaan keskittyä ensin tarvittaviin toiminnallisuuksiin.

Pidemmittä puheitta, tervetuloa tutustumaan asiointitilin prototyyppiin! Klikkaa ja kerro (sähköpostilla driveturku@turku.fi, somessa #driveturku, blogiin kommentoimalla) mikä meni nappiin ja mikä ampui ohi:

www.turku.fi/munturku-alpha

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*