Olkaa hyvät, tässä teille Turku.fi-koodi!

Se tunne, kun monen vuoden työpanoksen jälkeen saavuttaa jotakin uutta ja voi siitä kaikille huutaa, on sanoinkuvaamaton: Turku.fi-lähdekoodi on kaikkien saatavilla!

Huhtikuussa 2014 Hilmassa julkaistun verkkopalvelun toteuttamisen osallistumiskutsun jälkeen olemme tiimissämme saaneet matkaamme monia hienoja hetkiä. Saimme puitejärjestelyssä kolme yhteistyökykyistä toimittajaa Citrus Solutions Oy, Druid Oy ja Wunder Finland Oy, jotka hyödynsivät työssään laajasti Drupal-yhteisön luomia moduuleja ja toimintoja. Toimittajien kunnianhimoinen halu saada aikaan Suomen paras kuntasivusto toi tuloksia ja jo kahdeksan kuukauden uurastuksen jälkeen uusi uljas Turku.fi julkaistiin 1.7.2014. Onnistunut hankinta ja monitoimittajayhteistyö toi myös Blue Arrow Awards –kilpailun finalistipaikan huhtikuussa 2016.

Turku.fi:n kehitystyö herätti huomiota niin, että keskusteluissa toteutuksen tehneiden toimittajien kesken syntyi ajatus: mitä jos jakaisimme koodin. Kuningasajatus oli syntynyt – sehän toteutetaan! Toimittajat putsasivat yhteistoimin koodin ja se auditoitiin. Olkaa hyvät ja ottakaa käyttöönne!

Aika näyttää minkälainen yhteisö syntyy Turku.fi-koodin käyttäjistä ja käyttäjäyhteisön ideoista.

  • Lisätiedot: Hankejohtaja Päivi Saalasto, 040 139 9698 tai paivi.saalasto@turku.fi
  • Tietoturva-auditoitu verkkopalvelukokonaisuus on hyödynnettävissä kaupungin Github-tilillä: www.turku.fi/github-turkufi
  • Turku.fi-paketin sisältö löytyy osoitteesta: http://www.kada.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*