Friday, July 13, 2012 klo 12:32

Fiilistelyä ja teinifanitusta

Kyllä olis kannattanut keskiviikkona rynniä Fortunaan, oli meinaa sen verran kovaa settiä jokaiselta bändiltä Fortuna Rocks! tapahtumassa. Mulla näyttää olevan jokaisessa kirjoituksessa jotain höpinää säästä, niin eipä tehdä poikkeusta nytkään. Elimme siis vapinassa ja pelossa ennen tapahtumaa, kun oli niin jumalattoman epävakainen sää iltapäivällä. Onneks iltaa kohden selkeni, eikä tarttenu kaivaa sateenvarjoja laukusta! Mut silti luulen, että moni jätti tulematta kolean sään vuoksi. Pöh. Mutta se siitä.

Antti Kokkomäki & Tammikuun Lapset aloittivat illan sopivan tunnelmallisesti ja vahvasti, yleisö ainakin näytti viihtyvän! Niinkuin Kokkomäen biossakin mainitaan, kuusihenkinen Tammikuun Lapset todellakin täydentää laulajan tulkintaa laajalla soitinvalikoimalla. Aivan loistavaa! Täältä näin voit kuunnella tuotoksia: http://soundcloud.com/anttikokkomaki

Antti Kokkomäki & Tammikuun Lapset

 
Antero Lindgren oli mulle henkilökohtaisesti se odotetuin orkesteri, eikä tarvinnut todellakaan pettyä. Bändi oli viime lauantaina Ruisrockin Louna-lavalla ja tiesin kyllä mitä odottaa – brucespringsteenmäistä fiilistelyä, helevetin hyviä biisejä ja vahvaa tulkintaa. Soittivat kaikki biisit mitä olin toivonut (en siis bändiltä, vaan ihan omissa ajatuksissa toivoin että soittaisivat..)! Ai että Mother biisi on kova, check it jos et viel muka oo. This is an order. Ja tänne näin: http://anterolindgren.com/
 

Antero Lindgren

Antero Lindgren

 
Turkulainen vaihtoehtorock yhtye Stanley pisti sitten ihan toisen vaihteen silmään – nupit kaakkoon ja rokki raikaamaan. Bändissä on lähiaikoina vaihtunut muutama miehistön jäsen ja tää keikka olikin sitten ensimmäinen laatuaan tällä kokoonpanolla. Bändin materiaalin hyvin tuntien ja monia keikkoja nähneenä, ei tarvinnut pettyä tähänkään! Uudet biisit kuulosti just siltä niinku pitääkin ja vanhoissa oli se ydin jäljellä. Tutustu nyt hyvä ihminen tähänkin yhtyeeseen! Venom! Ja tuolta noin: http://www.stanleyband.net/

Stanley

 
 
Vaikka Wiidakon pojat niin kauhiasti toivoivat olevansa Ruisrockin Rantalavalla soittamassa ruotsinlaivojen lipuessa ohitse, lavaenergia oli tallessa laivojen puutteesta huolimatta! Mä tykkään Wiidakon biiseistä ja laulajan äänestä, Odessa ja Antaa siltojen vain palaa on ihan ihkuja kipaleita. Ja moni muu niistä uuden levyn piiseistä. Tuli vähän teinifanitus fiilis kun harvoin sitä enää mistään innostuu :) Mut tää ilta oli ihan extrajees. Ja vielä: http://www.wiidakko.com/
 

Wiidakko

 
 

Wiidakko

 
 
Tänään korttelissa tanssitaan LieveILMIÖN tahdissa ja ens viikolla luvassa on Runoo ja Räppii! Ja hei, melkein kaikki Ruisrockissakin esiintyneet artistit käy näköjään myös Fortunassa, kun sunnuntaina Louna-lavalla vetänyt Gracias astelee Runoo ja Räppii illan päätteeksi Fortuna-lavalle!! Ihan tajutonta sanon mää. Runoudesta vastaa turkulainen nuori lupaus Otso Helasvuo, sekä pidemmän uran runoilijana tehnyt tamperelainen J.K Ihalainen. Toinen rap artisti on kaarinalainen, kaksinkertainen rapin Suomen mestari Kajo! Tästä ei oikeesti taas vois kattaus kauheesti paremmaks mennä. Sinne siis, satoi tai paistoi. Nyt hyvää viikonloppua ihmiset ja menkäähän tsekkaa LieveILMIÖN anti tänään kuudesta eteenpäin. piste. ja moi.
 


Ei kommentteja
Jätä kommentti


*