Saturday, July 14, 2012 klo 13:20

Wiidakon ihastelua

Turku on aina ollut yksi Wiidakon suosikkikohteista. Jo menomatkalla sinne ihastelua herättää joka ikinen kerta Salon tienoilla kaukana eteläisessä horisontissa siintävä kirkko (tai linna). Tuo mystinen kohde jäi kuitenkin tälläkin kertaa lähemmin kokematta. Ihastelua nostatti myös Turun komeimmalla paikalla sijainnut keikkapaikka eli Fortuna-kortteli. Nostalgisempaa ihastelua puolestaan sai aikaan välittömässä läheisyydessä sijainnut ravintola, jonka paikalla sijaitsi muinoin keikkapaikka, missä Wiidakko soitti ensimmäisen Turun keikkansa joskus kahdeksan vuotta sitten. Kiitokset näistä kokemuksista. Toivottavasti myös te tykkäsitte ja ostitte levyjämme keikkamme innoittamana vähintään kuusi per henkilö. Nähdään taas!!

-Wiidakon ukit-


Ei kommentteja
Jätä kommentti


*