Thursday, September 6, 2012 klo 8:44

Syksy tulee

Takana on mahtava kesä, ainakin mitä tulee Fortunakorttelimme tapahtumiin. Ja toki muutenkin. Korttelissa oli kesän aikana 15 tapahtumaa ja arviolta 5000 kävijää yhteensä. Ei huono! Yhä useammat ihmiset tulivat tutuiksi korttelin kanssa ja nauttivat maksuttomista tapahtumista. Niitä oli mahdollista järjestää Turun kaupungin ja Euroopan Aluekehitysrahaston rahoituksella, jee.

Korttelin kehittäminen jatkuu edelleen. Parasta aikaa tehdään valmisteluja kiinteistöyhtiön perustamiseksi kortteliin. Kiinteistöyhtiö lähtee sitten korjaamaan korttelin rakennuksia. Tässä blogissa informoimme jatkossa korjaamiseenkin liittyviä asioita. Mukava on olla kehittämässä Turun keskustaan meidän kaikkien yhteistä korttelia!

Kesän ja tapahtumien loputtua lähti myös tuottajana toiminut Raisa Pänkäläinen, nyyh. Hän oli loistava tapahtumatuottaja ja innovatiivinen työkaveri. Jo toisena kesänä meillä oli nappirekrytointi Humakin kulttuurituottajaopiskelijoiden parista. Kaikkea hyvää Raisalle ja edelliskesänä tuottajana toimineelle Ellinoora
Uusikartanolle.

Minuun voi olla yhteyksissä Fortunakorttelin juttuihin liittyen – palataan!

Aino

etunimi.sukunimi@turku.fi.


Ei kommentteja
Jätä kommentti


*