Hyvää ja turvallista uutta vuotta 2016!

Niin se vuosi pääsi vaihtumaan ja lupausten myötä aloitettu uusi vuosi puhtaalta pöydältä. Teitkö sinä jotain uudenvuodenlupauksia? Jos et, niin mitä jos vaikka lupaat pitää hyvää huolta itsestäsi ja turvallisuudestasi. Seuraamalla esimerkiksi pelastuslaitoksen blogia, Facebookia tai Instagramia saat vinkkejä turvallisuudesta ja voit tarkistaa toteutuvatko asiat omalla kohdallasi.

Pidä hyvää huolta itsestäsi ja turvallisuudestasi. Siinäpä sopiva uudenvuodenlupaus! Kuva: Esko Keski-Oja / Turun kaupungin kuvapankki

Pidä hyvää huolta itsestäsi. Siinäpä sopiva uudenvuodenlupaus. Kuva: Esko Keski-Oja / Turun kaupungin kuvapankki

Viime vuoden aikana on hoidettu ensihoidossa tehtäviä suurin piirtein saman verran kuin vuotta aiemmin, noin 42 000 kappaletta. Vuoden aikana toistuivat samat teemat kuin ennenkin. Liukkaat kelit näkyivät kaatumisina ja liikenneonnettomuuksina. Kesän aurinko pisti humaltumaan, seurauksena pahoinpitelyjä, itsestä huolehtimattomuutta ja tapaturmia. Tietysti oli myös niitä vahinkoja ja sairaskohtauksia, jotka eivät kello kaulassa kulkeneet.

Uusi vuosi on perinteisesti monelle parannuksen aikaa. Tehdään jotain toisin. Tehdään jotain paremmin kuin viime vuonna. Mikäli sinun kohdallesi sattui jokin tapahtuma, jonka olisit voinut omalla toiminnallasi estää, teethän muutoksen tänä vuonna.

Blogissakin nähdään muutosta, nimittäin uusia kirjoittajia! Vanhojakin jatkaa, kuten allekirjoittanut, mutta toivotamme myös uudet tervetulleeksi!

Terveisin, Sohvi

Terveisin, Sohvi

 

 

Tutustu Sofiaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.